Hotel dalin limba romana   Hotel dalin limba engleza
 
 

HOTEL IN CENTRU BUCURESTI, 3 SI 4 STELE CENTRAL MODERN

Hoteluri de 3 stele

Piata hotelurilor de 3 stele este destul de bine reprezentata in Bucuresti iar conditiile oferite de aceste hoteluri sunt foarte bune. Tariful practicat este pana in 300 RON. Daca sunteti nevoiti sa petreceti cateva zile in Bucuresti, o camera de hotel de 3 stele este exact ceea ce va trebuie.
Fie ca veniti in Bucuresti in interes de afaceri sau doar in vizita, hotelurile de trei stele va ofera confortul dorit la niste tarife extrem de avantajoase.

Hoteluri de 4 stele

Segmentul hotelurilor de 4 stele ofera celor ce le aleg serviciile conditii deosebite precum si cele mai noi si moderne facilitati. Hotelul de 4 stele reprezinta locul ideal atat pentru cei ce aleg sa petreaca cateva zile vizitand Micul Paris dar si cea mai buna gazda pentru oamenii de afaceri.
Calitate serviciilor este direct proportionala cu tarifele practicate si va garanteaza o sedere cat mai placuta.

Hoteluri de 5 stele

Daca va doriti lux si servicii la cele mai inalte standarde ale calitatii, hotelurile de 5 stele reprezinta raspunsul cautarilor dumneavoastra. Calitatea serviciilor garanteaza celor ce aleg un hotel de 5 stele, o sedere extrem de confortabila.
Segmentul hotelurilor de 5 stele este foarte bine reprezentat in Bucuresti si de aceea cei ce vor apela la acest tip de servicii nu vor fi dezamagiti.


Get Instant Confirmation Online. Reserve Now .Hotel bucharest - Contact Information

Sos.Stefan Cel Mare 33A
Bucharest,Romania
Tel/Fax: +4021 335 5541
Tel.RDS/Fax: +4021 335 6306
Mobil: +40745169924
Email: reservation@hoteldalin.ro
 
 
Bucharest hotel
Panorama camere


Hotel in Bucharest
Panorama camere