Hotel dalin limba romana   Hotel dalin limba engleza
 
 

BUCURESTI, ROMANIA AMPLASARE HOTEL IN CENTRU BUCURESTIULUI

Dalin Center Hotel va ureaza bun venit si va invita sa patrundeti in universul nostru, al unui hotel cu un design interior special, in care veti putea admira statuiete, candelabre si elemente de decor inedite. Atmosfera primitoare, rafinamentul si serviciile impecabile va vor convinge ca suntem gazda potrivita pentru orice situatie.

Inca din primele clipe in care veti pasi pragul hotelului nostru veti fi intampinati de personalul nostru cu ospitalitate si multa caldura. Locatia extrem de avantajoasa, aproape de cele mai importante zone ale Capitalei, ne aduce zilnic clienti importanti din lumea business-ului, politicieni, oameni de afaceri romani sau straini, turisti interesati in a cunoaste mai bine oamenii, traditiile si farmecul vietii in Bucuresti, Romania. Ceea ce ne diferentiaza de celelalte hoteluri este design-ul interior special si atmosfera primitoare, si dotarile absolut gratuite ale camerelor cu wireless, birouri si calculatoare.

Dalin Center Hotel va mai pune la dispozitie si serviciile unui cafe-bar si bistro, unde puteti sa va delactati degustand bauturile rafinate pe care barmanii nostri vi le ofera.

Get Instant Confirmation Online. Reserve Now .



Hotel bucharest - Contact Information

Sos.Stefan Cel Mare 33A
Bucharest,Romania
Tel/Fax: +4021 335 5541
Tel.RDS/Fax: +4021 335 6306
Mobil: +40745169924
Email: reservation@hoteldalin.ro
 
 
Bucharest hotel
Panorama camere


Hotel in Bucharest
Panorama camere