Hotel dalin limba romana   Hotel dalin limba engleza
ONLINE RESERVATION


Reserve Now


modify/cancel reservation
 
 

HOTEL IN CENTRU BUCURESTI, 3 SI 4 STELE CENTRAL MODERN

Hoteluri de 3 stele

Una dintre cele mai reprezentate segmente ale lantului hotelier din Bucuresti sunt cele de 3, de 4 si de 5 stele. Conditiile pe care hotelurile de 3 stele le ofera clientilor sai sunt deosebite iar tariful practicat este destul de convenabil, invartindu-se undeva in jurul a 300 RON. Daca sunteti in trecere prin Bucuresti sau chiar in vizita, o camera a unui hotel de 3 sptele este exact ceea ce aveti nevoie pentru a va simti confortabil.

Hoteluri de 4 stele

O reprezentare importanta o au si hotelurile de 4 stele care va ofera atat conditii deosebite cat si tarife acceptabile. Hotelurile de 4 stele sunt potrivite atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turistii dorinici sa cunoasca mai bine Bucurestiul si stilul de viata al locuitorilor Capitalei. Serviciile oferite de hotelurile de 4 stele sunt de calitate superioara celor de 3 stele si va garanteaza o sedere placuta.

Hoteluri de 5 stele

Hotelurile de 5 stele ofera celor ce le aleg serviciile, maximum de confort si lux. Aici cu siguranta va veti simti extrem de confortabil. Calitatea serviciilor este mult superioara iar clientii care le aleg nu vor fi niciodata dezamagiti. Cei care aleg ca gazda un hotel de 5 stele vor avea mult mai multe facilitati decat ceilalti si se vor bucura de o sedere foarte placuta.

Get Instant Confirmation Online. Reserve Now .


Hotel Bucharest - Contact Information

Marasesti Bd. 70- 72
Bucharest,Romania
Tel : +4021 335.5541
Fax: +4021 335.6306
Email: dalin@hoteldalin.ro